Femeia injunghiata de sot la Onesti, refuza sa depuna plangere!

Dată publicare: 27-03-2010 00:00
Dată actualizare: 19-10-2012 06:24


Tanara din Onesti a inventat o minciuna, ca sa nu-i faca probleme barbatului.


Individul a recunoscut in cele din urma ca si-a ranit consoarta, insa femeia o tine si acum una si buna pe a ei. Ea sustine ca un om al strazii a lovit-o, cand a aruncat gunoiul si l-a deranjat din somn.

"N-avem cum s-o ajutam daca nu reclama violenta domestica", spun agentii. Poate va cadea pe ganduri cand va afla ca 36 de romance au murit anul trecut de mana partenerilor pe care i-au iertat la sfarsit.

Anchetatorilor li s-a parut suspect faptul ca femeia s-a dus la spital dupa zece ore de la atac. Medicii au anuntat imediat politia, cand au auzit povestea cusuta cu ata alba.

Chiar daca rana din piept era destul de grava, tanara de 29 de ani a incercat sa se trateze acasa cu niste comprese cu apa rece.

Politistii au cercetat zona unde femeia ar fi fost atacata. Asa cum se asteptau, n-au gasit urme de sange in preajma tomberonului. Mai mult, au descoperit ca cel care a ranit-o este de fapt sotul ei.

Tanara, care are doi copii, nu vrea cu niciun chip sa faca reclamatie impotriva barbatului. In aceste conditii, politistii au mainile legate. Nu-l pot cerceta, chiar daca el a recunoscut.

Investigatorii incearca sa o convinga sa completeze totusi o plangere. Un episod violent se poate repeta oricand si se poate sfarsi mult mai rau.

Injunghiata langa pubela de la bloc! Mersese sa duca gunoiul


VIDEO PROTVPLUS.RO