Elevii militari din Alba Iulia au luat rolul lui Moș Crăciun. Unde au împărțit daruri

Ultima actualizare: 19-12-2019 09:42

Din dorința de a aduce bucurie în sufletele copiilor din mediul rural, zeci de elevi militari din Alba Iulia s-au transformat în ajutoarele moșului.

Rechizite, haine, dulciuri și jucării, toate au fost aranjate cu grijă și dăruite copiilor care învaţă într-o școală de la ţară.

Emoționați, aceștia au primit pachetele pregătite cu mare drag, de către cei care au vrut să le aducă un zâmbet pe faţă, în prag de sărbători.

Pentru şcolarii din localitatea Sard, județul Alba, ajutoarele moşului au ajuns mai repede anul acesta.

Elevii Colegiului Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia au umplut zeci de cutii de pantofi cu bunătăţi, dar şi cu haine, pe care le-au dăruit apoi copiilor din şcoala gimnazială.

Şcolarii au fost copleşiţi de emoţie când au primit darurile. Apoi, cu un mare entuziasm, au scos rând pe rând cadourile pregătite cu mare atenţie de elevii militari.

Iniţiativa aparţine consiliului judeţean al elevilor Alba, din care fac parte şi cei de la Colegiul Militar. Aceştia au vrut să facă un gest frumos, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Miruna Coman, eleva: „Am adus dulciuri, hăinuţe, jucării, să îi bucurăm noi am împachetat cadourile, noi am strâns lucruşoarele."

Iulian Florea, elev: „Am decis să ne implicăm şi noi în acţiuni caritabile cum de altfel nu e prima oară când am mai făcut acest lucru. Activitatea constă în împachetarea unor cadouri în cutii de pantofi, foarte entuziasmaţi au fost când ne-au primit, se vedea pe ochii lor fericirea."

Anca Halati, eleva: „Cred că e frumos să oferim de Crăciun să fim mai bun pentru că în asta consta Crăciunului şi nu numai de Crăciun mai ales cu astfel de copii, să îi ajutăm tot timpul."

Cu siguranţă cei mici nu vor uita repede gestul făcut de ajutoarele moşului.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO