Early Booking, un succes! Romanii si-au facut deja rezervari pe litoral!

Dată publicare: 02-04-2009 00:00
Dată actualizare: 21-09-2012 07:57


In cautarea vacantelor ieftine, 10.00 de romani s-au grabit sa-si faca deja rezervari pe litoral, cu reducere de 30%. Desi e perioada in care ar trebui sa fim mai cumpatati, turistii au ales mai mult hoteluri de trei si patru stele.

 

Programul Early Booking, o premiera la noi in tara, i-a facut pe romani sa cheltuiasca 12 milioane de lei pe vacante in lunile cele mai bune pentru plaja. Acesta este si avantajul: daca iti faci rezervare cu mult timp inainte de varful de sezon, prinzi camere mai ieftine, la hoteluri bune.

Jumatate dintre romanii care si-au luat bilete prin sistemul early booking au ales statiunea din Mamaia. Pe locurile urmatoare au fost Neptun si Jupiter.

Aproape 500 de turisti n-au vrut sa auda de Mamaia. Au cautat linistea, in statiuni mai putin aglomerate. In topul preferintelor se afla Neptun, Jupiter si Venus.

Si hotelurile din Costinesti sunt pe jumatate pline. Tinerii s-au grabit sa-si aranjeze vacanta cu bani putini. O saptamana petrecuta in vara la un hotel de trei stele ii costa doar 400 de lei. Programului National Inscrieri timpurii se incheie marti.

Tags: turism,


VIDEO PROTVPLUS.RO