Delicatese vanatoaresti, in Covasna. Sute de vanatori din tara si strainatate si-au dat intalnire si s-au intrecut in retete

04-10-2014 19:24


Unele dintre cele mai delicioase preparate vanatoresti au putut fi gustate la Arcus, in judetul Covasna. Acolo s-au adunat sute de vanatori din centrul tarii, dar si din strainatate.

Bucatarii care abia atarnasera pusca in cui s-au intrecut in retete din carne de mistret si caprior care mai de care mai surprinzatoare.

Apoi au tinut sa demonstreze ca mai au si alte talente. Asa ca intre participanti s-a dat o adevarata competitie de boncanit. Cel mai probabil se apropie sezonul de imperechere.

Mai in gluma, mai in serios, vanatorii spun ca acestea sunt cele mai romantice sunete pe care le poti auzi intr-o padure. Asa fac cerbii atunci cand in jurul lor sunt femelele. Oamenii ii pacalesc si ii imita si nu de putine ori finalul nu este unul fericit.

Alti participanti au primit un plus de la vizitatori pentru preparatele pe care le-au pregatit dupa retete mostenite din familie.

La final vanatorii au facut si cumparaturi. Au plecat acasa cu lunete pentru pusti si palarii.

Vanatorii au promis ca se vor intoarce si anul viitor cu povesti noi.

VIDEO PROTVPLUS.RO