David Bisbal a revenit in Romania, unde a primit un disc de aur. Artistul, intr-un nou concert la Sala Palatului

18-03-2015 18:00


A facut inconjorul lumii cu piese precum ''Buleria'' si ''Corason Latino'', si a rupt inimi cu aerul sau latino. David Bisbal, cunoscutul canteret spaniol, a revenit in Romania si a concertat la ''Sala Palatului''.

Cu peste 5 milioane de discuri vandute, David Bisbal este unul dintre cei mai iubiti artisti spanioli. A obtinut 33 de discuri de platina, doua discuri de diamant si 17 de aur. Celor din urma li se adauga unul inmanat miercuri, in Romania, din partea casei sale de discuri.

David Bisbal a castigat pana acum doua premii Grammy. A avut 7 turnee internationale si peste 600 de concerte in intreaga lume. Cu "Tu y yo" a ajuns in Argentina, Peru, Chile, Mexic si Statele Unite, iar acum la noi. Artistul va sustine un spectacol live pe Scena Salii Palatului si va canta si cea mai noua dintre piesele sale "Culpable".

David Bisbal este pentru a treia oara in Romania, asadar nu este strain de bucatele traditionale. Preferatele lui sunt sarmalele cu mamaliguta.

Pentru un artist de talie internationala pretentiiile au fost mici: a refuzat un apartament de lux si a preferat sa stea cu echipa intr-o camera.

Pe langa banane ceai si niste gustari reci, artistul a mai cerut apa si gheata. Acesta este ritualul inainte de concert. 
 

VIDEO PROTVPLUS.RO