Concurs de mancat ardei iuti, la Timisoara. 35 de temerari s-au chinuit sa reziste celor mai puternici chili din lume

Dată publicare: 16-10-2016 08:20
Dată actualizare: 19-10-2016 07:09


Un concurs inedit a avut loc sambata seara la Timisoara, unde 35 de neinfricati au dus o lupta nu tocmai dreapta cu ardeii iuti. Cu lacrimi in ochi si cu fetele rosii, toti s-au straduit sa reziste pana la finalul competitiei.

Dar, in cele din urma, doar trei dintre ei au reusit. 35 de temerari au acceptat provocarea. Dupa ce a fost dat startul, participantii s-au chinuit din rasputeri sa reziste. Si asta pentru ca au avut noua runde.

Au strans din dinti, si-au muscat pumnii, dar nu au renuntat si au trecut la urmatorul ardei, care s-a dovedit de fiecare data mai iute decat precedentul.

Competitia apriga nu s-a dus doar intre domni. Dar nu toti au rezistat pana la final. Insa chiar si cei care au baut paharul cu lapte din fata, semn ca au abandonat competitia, au primit aplauze.

Ultima runda s-a dovedit a fi de-a dreptul incendiara. Si doar trei barbati au dus lupta pana la capat. Ca sa ii departajeze, juriul le-a mai dat o provocare: cate un trinidad scorpion, cel mai iute din lume.

Andreea, organizator: "Sunt ardei chili incepand de la jalapeno, pana la hampanero si mergand pana la scorpion trinidad, care e cel mai si cel mai iute, pe scara Scovill are 1 milion de unitati."

Castigatorii concursului organizat la Timisoara au fost premiati cu bere, mancare si evident cu multi ardei.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO