Cat costa un sejur de fotografie alaturi de cei mai buni specialisti din tara

Dată publicare: 13-10-2013 19:29
Dată actualizare: 16-10-2013 06:56


Sunteti pasionati de drumetii, dar va place in aceeasi masura sa imortalizati peisaje si momente? Sunteti clientii perfecti pentru turele de fotografie organizate de fotografi profesionisti in locuri de o frumusete rara.

Cei care au luat parte pana acum la astfel de evenimente s-au intors cu multe povestiri si imagini memorabile.

Satul Pestera, aflat la 40 de kilometri de Brasov, este locul de unde Bucegii pot fi admirati in adevarata lor splendoare, iar fotografii spun ca este locul perfect pentru a invata sa pozezi peisaje. Cativa turisti le urmeaza indeaproape sfaturile.

Daniela Stancioiu, turista: ''Am fost cu mai multi traineri si la fiecare am gasit plusuri si am reusit sa invat cateva ceva de la fiecare si sunt foarte mutumita".

Mihai Grigore, turist: "Am fost de multe ori la Bran, dar niciodata in zona Bran- Meociu si cu ocazia asta am facut si fotografii foarte frumoase".

O trusa profesionista de fotografie costa mii de euro. Iar pentru imaginea perfecta oamenii asteapta uneori chiar si cateva ore intr-un singur loc.

Bogdan Sonoat, turist: ''Cum asteptam noi aici doua trei ore sa se inroseasca muntele... Atunci cand merg cu masina si am trusa foto in masina, de cele mai multe ori sunt ingrijorat de trusa, pentru ca valoreaza de doua ori cat masina".

Mihai Moiceanu, organizatorul turelor de fotografie: "Este un mod de a cunoaste pana la urma Romania, de a cunoaste oamenii, de a cunoaste locurile, intr-un mod mai specific, mai pe indelete".

Pentru un astfel de sejur turistii platesc intre 800 si 1.500 de lei, in functie de locul ales. Pretul include cazarea si sesiunile de workshop, alaturi de fotografii iscusiti.


VIDEO PROTVPLUS.RO