Cantina Primariei Cluj-Napoca si-a deschis serviciu de catering! E criza!


Ultimul update: Sambata 22 Septembrie 2012 07:54
Data publicarii: Marti 09 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Criza impinge administratiile locale in afaceri! Ca sa mai rotunjeasca un pic bugetul, cantina Primariei Cluj-Napoca si-a deschis un serviciu de catering.In plina recesiune, edilii aduc profituri de peste 150.000 de lei lunar.

In cantina Primariei Cluj-Napoca, comenzile incep sa curga, dis de dimineata. Gratare de porc, mititei, ciorbe de tot felul si mancaruri traditionale ardelenesti, toate sunt gata pentru livrare.

Un serviciu de catering n-ar fi unul serios daca nu s-ar ocupa si de nunti, botezuri si alte petreceri, si-au spus oficialii primariei. Mai ales ca au si unde: dispun de 4 spatii in oras, unul pentru 130 de persoane, altul de 70, si doua pentru evenimente mai mici.

Cei interesati sa primeasca mancare calda la serviciu au la dispozitie, in fiecare zi, un meniu online. Il consulta si comanda telefonic sau prin fax. Mancarea ajunge rapid, iar la 3 lei o ciorba si 7 lei portia de piure cu snitel parizian, clientii s-au tot inmultit.

Profitul nu s-a lasat nici el asteptat. In anul 2009, veniturile aduse de aceasta afacere la bugetul local s-au ridicat la 1.340.000 de lei.

Tags: curiozitati,

Primaria din Slatina a impanzit orasul de camere de supraveghere!
Croseteaza accesorii din pungi uzate si face bani din asta
VIDEO PROTVPLUS.RO