Canicula, gunoaie si vidanje, ingredintele "grele" ale verii in Bucuresti

Ultima actualizare: 03-05-2012 17:28

Vara si-a intrat puternic in drepturi si acest lucru se simte si dupa miros. Cel putin in Bucuresti! Pe langa tonele de gunoaie, mandra noastra Capitala mai are o problema grea: vidanjele care deverseaza mizeria direct in canalizarea orasului. 

Si asta, fireste, in locuri neautorizate. Astfel, tevile se vor infunda curand si vor da pe afara ceea ce nu ne-am dori niciunul.

"Miroase urat, asa ca lasati-ne in pace!" Este unica replica a celor care lucreaza pe vidanja, fara sa le pese ca cei care locuiesc in zona in care arunca ei mizeria parca ar vrea sa deschida totusi geamurile.

Masinile au roit, de exemplu, in jurul unei guri de canal din fata pietei de fructe si legume Dobroiesti, dar oamenii nu au facut legatura cu duhoarea insuportabila.

Se plangeau de multa vreme din cauza mirosului insuportabil si au facut reclamatie chiar si la Apa Nova. Nu au realizat ca de fapt, problema lor venea tocmai de la vidanje.

Cei de la Apa Nova insista ca aceste deversari sa se faca in puncte autorizate, in locuri izolate, pentru ca altfel, cetatenii care locuiesc in apropierea imediata traiesc un calvar.

Teoretic, vidanjele se pot goli in 11 puncte din oras. Practic, insa, fiecare sofer merge unde-l taie capul ca doar suntem la Bucuresti, nu la Viena.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO