Bucurestiul s-a umplut dupa Paste! Drumurile spre casa, arhipline


Ultimul update: Luni 08 Octombrie 2012 03:45
Data publicarii: Luni 05 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Toti au avut aceeasi idee, fara sa se vorbeasca: sa porneasca spre casa in ultima zi libera, cam pe la pranz. Si, automat, turistii care au ales muntele ca destinatie pentru Paste s-au intalnit cu miile pe paralizatul DN 1.

S-a zis cu linistea si relaxarea turistilor care au petrecut Pastele la munte. Luni a fost vremea bagajelor si a pornitului la drum. Asa ca traficul pe Valea Prahovei a fost imposibil, intre Predeal si Comarnic s-a mers cu mai putin de 10 km/h.

Coloanele de masini se intindeau, pe sensul spre Bucuresti, pe mai bine de 30 de km.

Dupa ora 14:00, pe masura ce autoturismele se adaugau in coloanele de pe sosea, politistii au decis ca intre Brasov si Ploiesti sa devieze circulatia pe ruta Sacele-Cheia. Doar pentru o jumatate de ora, cat sa mai degajeze traficul in Busteni si Azuga.

Spre seara a inceput sa se aglomereze insa si drumul dinspre Pitesti. Au aparut cozile pe ultimii kilometri ai autostrazii, chiar la intrarea in Bucuresti.

S-a circulat cu viteza mica si astfel nu au fost inregistrate nici incidente.

Politistii spun ca in aceste zile circulatia a fost monitorizata in toata tara cu 650 de radare, plus 2 elicoptere, si in total au fost scosi pe teren 2000 de agenti de la serviciul rutier.

Cat am baut, cat am petrecut, cat am dat in cap? Bilantul Pastelui 2010
Litoralul romanesc, pustiu de Paste: turistii au preferat Bulgaria
Trafic de groaza in Capitala in Vinerea Mare! S-a circulat bara la bara
VIDEO PROTVPLUS.RO