Batrani abandonati de rude la un azil clandestin in Comarnic!


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 04:18
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Prea batrani pentru ca rudele sa-i mai doreasca si prea lipsiti de puteri pentru ca demnitatea sa le fie respectata. Mai multi varstnici au fost descoperiti intr-un azil clandestin din Comarnic, unde familiile ii adusesera ca sa-si traiasca ultimele zile.

S-ar fi stins, nestiuti, spre multumirea urmasilor si a unei femei, care ii inghesuise in podul propriei vile. Povestea a iesit insa la iveala dupa moartea suspecta a unuia dintre ei.

In fata camerei de filmat, proprietara vilei pare painea lui Dumnezeu. Vorbele ei trec insa pe langa aceste batrane, care privesc aproape continuu in gol.

Fiecare dintre ele ii aduce in cont patroanei de azil improvizat 1200 de lei pe luna. Primesc in schimb adapost intr-o mansarda stramta, unde rudele s-au grabit sa le uite.

Afacerea cu batrani le-a trezit suspiciuni vecinilor. Au aflat apoi ca un barbat adus seara a murit a doua zi dimineata. Cum proprietara se ferea sa vorbeasca, au mers la politie.

Oamenii legii au descoperit ca vila din Comarnic nu are niciun aviz, iar proprietara isi facea rost de clienti de pe net.

Sefa asa-zisului centru a fost amendata de directia de sanatate publica cu 4.000 de lei si va fi cercetata penal pentru evaziune fiscala.

Tags: ilegalitati,

Batrani batuti si sechestrati de 5 indivizi, pentru a le da locuintele!
Doi batrani din Pitesti, sot si sotie, morti in conditii suspecte
Incalificabil! Au furat banii unor batrani fara aparare!
VIDEO PROTVPLUS.RO