Batalia bunicutelor. S-au calcat in picioare pentru o azalee gratis

08-03-2011 18:38


Impresionate pana la lacrimi de filmul "O floare si doi gradinari", care a facut furori in tineretea lor, 100 de pensionare din Busteni s-au dat in stamba astazi, chiar de Ziua Femeii.


Primarul a vrut sa fie gentil si sa le ofere cate un ghiveci cu azalee, insa bunicutele n-au stat cuminti la rand. S-au incaierat atat de tare incat politistii comunitari abia le-au potolit.

Operatiunea "Azaleea " n-a adus nici pe departe zambetele mult asteptate de primar pe chipurile bunicutelor. Doamnele au asteptat cam o ora in frig sa le fie distribuite ghivecele, asa ca au rabufnit cand in sfarsit s-a dat startul. Toate durerile de oase de peste an au disparut si a inceput bataia. Cateva caciuli de blana au sfarsit printre picioarele sarbatoritelor. Pe masura ce florile isi gaseau proprietar, cele aflate la capatul randului se impingeau cu forte sporite.

Cele 100 de simboluri ale primaverii s-au topit in mai putin de 10 minute. Astfel, femeile care n-au mai prins flori, au mai zabovit o vreme doar-doar se indura primarul si de ele. Paznicii le-au anuntat insa ca au tremurat degeaba si le-au urat un calduros "La multi ani!".


VIDEO PROTVPLUS.RO