Are numai 2 ani si a fost diagnosticat cu o boala grava. Radu are nevoie de ajutorul nostru


Ultimul update: Vineri 19 Octombrie 2012 11:20
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2012 13:40
Categorie: Stiri Sociale
Radu Stefan Chirica

Radu Stefan Chirica, un baietel care a implinit de curand doi ani, a fost diagnosticat recent cu o boala grava. Viata lui poate fi salvata numai intr-o clinica din strainatate, iar pentru asta familia lui are nevoie de 150.000 de euro.

Din nefericire, parintii lui Radu nu au acesti bani si fac un apel catre toti oamenii care sunt dispusi sa ii ajute.

Raducu isi spune povestea pe un blog:

Totul a inceput pe 22 decembrie 2011, cand am fost internat cu un diagnostic de hernie inghinala dreapta si dupa multe peripetii s-a hotarat a se interveni chirurgical in ziua de 13 ianuarie 2012.

Parintii au primit primul soc: sarcom cu celule mici albastre cu indice mitotic ridicat, iar testele de imunohistochimie orienteaza diagnosticul spre o tumora cu celule mici rotunde polifenotipica. Dupa mai bine de trei saptamani nu aveam un diagnostic cert pentru ca sistemul medical romanesc este dezastruos si deficitar.

Pe 7 februarie 2012, am primit un prim raspuns din Germania: diagnostic sarcom Ewing extraosos, urmand a fi completat de rezultatele de biologie moleculara.

Parintii nu isi revin din primul soc ca le incaseaza succesiv pe celelalte: lipsa unor citostatice din protocolul pe boala, incapacitatea sistemului medical de a face schema completa de tratament (radioterapie), etc.

Printre altele, parintii au inteles ca in viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai, dar pentru asta avem nevoie de fiecare dintre voi.

...VREAU sa traiesc, dar pentru reusita mea am nevoie de voi, pentru ca salvarea mea e undeva la una din clinicile din Franta, Austria sau Germania si depinde de suma de 150.000 euro. ”

Mai multe detalii despre acest caz cutremurator puteti afla AICI.

 

Se pot face donatii in urmatoarele conturi:

CONT LEI :

RO41RNCB0026056154960001

CONT EURO:

RO14RNCB0026056154960002

BANCA COMERCIALA ROMANA

SWIFT:
RNCBROBU

Deschise pe numele :
Maricel Eugen Chirica

 

Sursa: Pro TV

Tags: apel umanitar,

Desi parintii i-au recoltat celule stem la nastere, Alisa Stefania nu le poate folosi
Diagnosticata cu leucemie la doar 20 de ani, Andrada are nevoie de ajutorul tau
VIDEO PROTVPLUS.RO