Liderul interlop Aly Sadoveanu, înmormântat pe melodia din ”Nașul”. Cum a fost asasinat

Dată publicare: 10-03-2021 17:46
Dată actualizare: 10-03-2021 22:16


A nins cu amenzi în orașul Chitila din Ilfov, la înmormântarea unui lider al lumii interlope din clanul Sadoveanu. Deși funeraliile erau anunțate pentru 11 martie, familia a ținut să aibă loc miercuri, 10 martie.

Chiar și așa, au fost foarte mulți cei care au vrut să-l ducă pe decedat la groapă și nu au respectat normele de siguranță. Polițiștii i-au sanționat.

Pe cunoscută melodie din filmul Nașul, cortegiul funerar cu trupul interlopului Aurel Trandafir, poreclit Aly Sadoveanu, a pornit din locuința din Chitila spre cimitir.

Peste 100 de oameni - unii pe jos, alții în mașini - s-au alăturat sicriului. Mult prea aproape unul de celălalt. Polițiști, jandarmi, dar și luptători din trupele speciale, au vegheat de la distanță mulțimea și au intervenit când a fost cazul.

Pentru că la funeralii s-au prezentat mai multe persoane decât permite legea în timpul pandemiei, oamenii legii au împărțit și amenzi. Peste 40 de persoane au fost amendate numai în prima oră, în total cu 20.000 de lei pentru că, fie nu au respectat distanțarea socială sau nu au purtat masca de protecție.

Căutat pentru tâlhărie în țară, a fost împușcat în Anaheim, California, tot de un român, pentru o datorie uriașă.

 

CITEŞTE ŞI: Toma Cuzin, Firicel din "Las Fierbinţi, a fost gardă de corp pentru un personaj misterios. Ce a dezvăluit. "Erai un căţeluş"

Comisar şef Cristian Gheorghe, director adjunct Investigații Criminale IGPR: "Nu știm deocamdată, pentru că omorul s-a întâmplat pe terioriul Statelor Unite.Era dat în urmărire internațională, din câte mi-aduc eu aminte pentru tâlhărie, cred, era urmărit de vreo 6 ani de zile..."

Până la finalul zilei, au fost amendați peste 50 de participanți la înmormântare.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO