Alex, baietelul de 3 ani desfigurat de arsuri, operat din nou in Turcia. Chipul lui, reconstruit dupa mai multe interventii

Dată publicare: 23-10-2015 12:42
Dată actualizare: 26-10-2015 07:29


Alex, baietelul de aproape 3 ani, din Mures, desfigurat in aprilie de o explozie, va fi suspus vineri, in Turcia, la o noua interventie chirurgicala.

Prima operatie de la sfarsitul lunii august a durat 11 ore si s-a incheiat cu bine. Atunci, medicii i-au reconstruit pleoapele, gura si o parte din nas. Pentru ca recuperarea medicala a mers foarte bine, s-a  decis sa se faca urmatorul pas pentru ca baietelul  sa aiba o viata normala.

Baietelul era complet desfigurat de o explozie petrecuta in curtea casei. A fost stabilizat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, unde a suferit sapte interventii chirurgicale. Apoi a ajuns, la sfarsitul lunii august, la o clinica privata din Turcia. Aici, i s-a reconstruit partial fata, insa baietelul mai are nevoie de interventii chirurgicale.

Mama lui Alex a postat aseara un mesaj pe Facebook in care a anuntat operatia de vineri si o multime de oameni i-au transmis incurajari.

Povestea lui Alex a impresionat o tara intreaga. Pana acum,  interventiile au costat peste 70.000 de euro, bani proveniti din actiuni caritabile facute in numele copilului.

Tags: alex, operatii, mures,


VIDEO PROTVPLUS.RO