Al unsprezecelea Vanghelion la Romexpo. Cum au petrecut cei 6000 de invitati, in asteptarea lui 2014

Dată publicare: 01-01-2014 19:23
Dată actualizare: 04-01-2014 06:54


Anul 2014 i-a prins pe 6000 dintre romani sub cupola de la Romexpo, chefuind la Vanghelionul cu numarul 11.

Doamnele s-au aratat extrem de incantate si usor euforice, dupa cateva pahare de sampanie, in schimb domnii s-au vaitat ca muzica a fost totusi prea tare.

Supararea le-a trecut insa repede cand au realizat ca din programul artistic nu lipsesc melodiile lente, numai bune de strans partenera la piept. Asta a facut si primarul de la 5, care a stat lipit toata seara de iubita sa, Oana Mizil.

Cum doamnele au atat de multe "artificii" la indemana ca sa arate perfect, ca sa se ridice la inaltime, domnii s-au dat in spectacol pe ringul de dans. Nu fara eforturi, insa, pentru ca muzica n-a fost de fiecare data in armonie cu primaverile din buletinele lor. Altii, in schimb, au mizat pe miscarile languroase alaturi de partenera.

Vanghelion

Indiferent de stil fiecare a purtat in suflet o dorinta cat de mica.

"Sa fim sanatosi si... toti romanii sa fie. Sa aiba bani, ce sa mai zic, sunt emotionat, acum dupa 12 noaptea."

Omul a avut motive sa se chercheleasca. Abia ce a trecut in noul an si a primit felicitari de sfantul Vasile, al carui nume in poarta. Sentimentale au intrat insa in 2014 si multe reprezentantele ale sexului sensibil:

"Imi doresc sanatate, sa iau examenele, ca-s la medicina, si multa iubire si sa continui cu prietenul meu, nu imi doresc bani sau alte lucruri", a declarat o domnisoara petrecareata.

Dupa atentie tanjea si o alta doamna. Dupa atentia primarului, sau mai bine a unui domn bine, pe care spera sa-l gaseasca la Vanghelion:

"Sunt suparata pe domnul vanghelie pentru ca a zis ca ii iubeste pe toti, si molodoveni si ardeleni, de olteni nu a zis nimic si eu sunt din Caracal."

Vanghelion

Au fost si persoane care au avut totusi ceva de obiectat dar carcotasii s-au calmat in momentul in care pe scena a urcat celebrul Paul Anka pe melodiile caruia au dansat inclusiv primarul sectorului 5 si iubita lui, Oana Mizil.

Deputata a atras toate privirile pentru ca venit imbracata intr-o rochie neagra cu paiete, care le-a dat celor din jur senzatia ca este transparenta din cauza captuselii de culoarea pielii.


VIDEO PROTVPLUS.RO