Afaceri dubioase si mizerie de nedescris intr-o brutarie din Capitala

21-02-2009 00:00


Inspectorii din Capitala au inchis in aceasta dimineata, din cauza mizeriei, o brutarie a unui om de afaceri turc. Apoi si ofiterii anti-frauda l-au luat pe patron la bani marunti: au gasit teancuri de bani, care nu erau inregistrati in contabilitate.

Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardu'! O zicala perfect valabila pentru o brutarie de pe Soseaua Morarilor, din Capitala. Zeci, poate sute de oameni, si-au lasat zilnic acolo banii pentru produse pe care le credeau in regula. Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare au gasit insa o mizerie crancena.

De dimineata, sediul brutariei a fost luat cu asalt si de ofiteri ai Directiei Antifrauda si comisari ai garzii financiare. Au descoprit teancuri de bani care inca nu fusesera inregistrati in contabilitate: 100.000 de lei in total.

Patronul turc mai are un motiv de ingrijorare: politistii i-au gasit un pistol pentru care sustine ca are autorizatie, dar i-a fost furata.

Alte doua brutarii din Ilfov au fost si ele controlate de dimineata si este posibil ca inspectorii sa puna si pe ele lacat, tot pentru probleme de igiena.

Tags: afaceri,

VIDEO PROTVPLUS.RO