29 de brazi vor fi vânduți în scop caritabil la Festivalul brazilor de Crăciun


Ultimul update: Joi 28 Noiembrie 2019 15:35
Data publicarii: Marti 26 Noiembrie 2019 19:21
Categorie: Stiri Sociale

Pentru mulți copii din România, mersul la școală este doar un vis. Ca să îl poată îndeplini, oameni cu suflet mare vor strânge bani pentru ei, la Festivalul brazilor de Crăciun.

29 de brazi creați de designeri români vor fi vânduți la licitație, pe 12 decembrie, iar banii vor ajunge la copiii care au nevoie de ajutor ca să învețe carte.

Voluntarii care organizează Festivalul Brazilor de Crăciun vor să îi ajute pe aceşti copii care îşi doresc lucruri simple. Magicienii sunt designerii care au creat 29 de brazi speciali, fiecare cu povestea lui.

Toţi brazii vor fi scoşi la licitaţie pe 12 decembrie, iar banii îi vor ajuta pe copiii care nu au posibilitatea să meargă la şcoală. La ediţiile precedente ale festivalului, 18 la număr, s-au strâns în total 5,3 milioane de euro care au ajutat 40 de mii de copilaşi să înveţe carte. Anul acesta brazii pot fi licitaţi şi online pe pagina de Facebook a organizaţiei Salvaţi Copiii.

În România, 150.000 de copii merg flămânzi la culcare în fiecare seară, potrivit unui raport întocmit de mai multe organizaţii care militează pentru drepturile celor mici.

VIDEO PROTVPLUS.RO