VIDEO Momentul în care un polițist împușcă mortal o fată de 14 ani într-un magazin. Copila era în cabina de probă

Ultima actualizare: 28-12-2021 15:16

Poliția din Los Angeles a făcut publică o filmare în care se vede cum un ofițer trage trei focuri de armă, într-un magazin, fără să avertizeze. Oamenii legii urmăreau un infractor.

Polițistul este acum în concediu după ce i-a omorât pe Daniel Elena-Lopez, infractorul, și pe Valentina Orellana-Peralta, o fată în vârstă de 14 ani.

Într-un prim apel la poliție, un angajat al magazinului a raportat un „client ostil” care „a luat-o razna”. Acesta a mai spus dispecerului că infractorul sparge obiecte și învârte un lacăt de bicicletă cu scopul de a ataca cumpărătorii.

A urmat un al doilea apel la poliție când s-a transmis că suspectul are o armă și că a tras mai multe focuri, scrie insider.com.

Într-un al treilea apel s-a spus că, de fapt, suspectul nu ar avea armă, dar că amenință cumpărătorii.

O cameră video aplicată uniformei unui polițist a capturat imaginile din timpul incidentului. Ofițerii intră în magazin cu armele la înaintare. În timp ce controlează locația, unul dintre aceștia țipă „Victimă la pământ!” după ce a găsit o femeie plină de sânge, bătută de suspect. „Sângerează”, spune un alt ofițer.

Câteva secunde mai târziu, unul dintre aceștia trage trei focuri de armă fără niciun avertisment. Autoritățile consideră că acesta a fost momentul în care fata de 14 ani a fost omorâtă.

Investigația asupra acestui caz ar putea dura chiar și un an de zile.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO