Vânzătoare tăiată de un client cu cuţitul. Poliţiştii nu au reuşit să-l prindă

Ultima actualizare: 12-12-2019 18:24

O vânzătoare din Bistrița a trecut prin clipe de groază, chiar la locul de muncă.

Femeia care lucrează într-un magazin alimentar a fost amenințată de un individ cu un cuțit lângă casa de marcat.

Bărbatul a atacat în plină zi și nu a fost deloc intimidat că magazinul se află într-o zona aglomerată a orașului .

Individul a fugit și este căutat de polițiști.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care femeia este pândită și apoi atacată cu sălbăticie. Agresorul, cu fața acoperită de o cagulă, a așteptat că vânzătoarea să se apropie, a lăsat-o să intre în spațiul dintre casa de marcat și tejghea și s-a repezit asupra ei cu un cuțit.

Țipetele femeii au alertat alte vânzătoare, dar și clienții din magazin, așa că bărbatul și-a abandonat victima, a ieșit pe ușă și s-a făcut nevăzut.

Victimă: „Nimic nu mi-a zis. Nu mi-a cerut nimic, m-am speriat să nu mă înjunghie și m-am aruncat jos și m-a tăiat așa pe picior, că dacă eram în picioare îl băga în mine. Am strigat și au venit toți și el a apucat să iasă pe ușă. Numai ochii i se vedeau, dar cred că era tânăr.”

Proprietar magazin: „Norocul ei a fost că a țipat. Casa de marcat era închisă cu cheia. Cuțitul era foarte mare.”

Trecător: „Am văzut când agentul urmarea o persoană. Nu știam despre ce e vorba, dar apoi am aflat că a amenințat vânzătoarea cu un cuțit. Era un tip îmbrăcat cu geacă roșie.”

Individul nu a fost descurajat de camerele de supraveghere amplasate în magazin, dar și în afara acestuia și nici de afișul lipit la intrare, care avertiza că magazinul are contract cu o firmă de pază.

Crina Sârb, purtător de cuvânt IPJ BN: „Polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că într-un magazin din Bistrița, un bărbat a încercat să sustragă bani, amenințând-o pe vânzătoare cu un cuțit. Din fericire, acesta nu a reușit, însă a fugit de la fața locului.”

Bărbatul este acum căutat de polițiști, care au luat probe din magazinul în care a avut loc agresiunea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO