Unul dintre cei mai temuţi criminali spune că e dreptul său să-şi lase prietena gravidă

Ultima actualizare: 08-04-2019 11:01
Aaron Newman
Leicestershire Police

Aaron Newman, autorul unei crime care a îngrozit Marea Britanie, spune că este dreptul său ca fiinţă umană să devină tată.

Aaron Newman, în vârstă de 28 de ani, a fost închis pentru că a împuşcar mortal o femeie în februarie 2013. Newman fusese plătit să-l ucidă de fapt pe iubitul lui Hayley Pointon, mama a doi copii, dar a tras pe alături şi omorât-o pe aceasta.

Condamnat acum la 31 de ani de închisoare, britanicul afirmă că e dreptul său fundamental să devină tată. El cere ca regulile din sistemul penitenciar să fie schimbate, astfel ca şi deţinuţii condamnaţi pentru crime să aibă dreptul la vizite conjugale sau măcar să îşi poată insemina partenerele in vitro. În trecut, CEDO a dat câştig de cauză deţinuţilor în mai multe cauze de acest fel.

Familia femeii ucise de Newman susţine însă că acesta ar trebui castrat. În cazul s-ar accepta ca bărbatul să îşi insemineze in vitro prietena, statul britanic ar trebui să achite pentru această interveţie circa 8.000 de lire.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO