Un taximetrist si-a injunghiat prietenul, in strada, pentru un imprumut de bani. Dupa 24 de ore, s-a predat singur

Ultima actualizare: 12-05-2016 07:08

Scene de o violenta extrema s-au petrecut duminica, pe o strada foarte circulata de la periferia Brailei. Un taximetrist a blocat in trafic o alta masina si l-a atacat cu un cutit pe soferul cu care se sicanase inainte.

Cei doi se cunosteau, si aveau de reglat o problema legata de un imprumut de bani. Soferul injunghiat, un barbat de 37 de ani, este acum in stare critica, la Spitalul de Urgenta.

Taximetristul, un barbat de 30 de ani, cu antecedente penale, a reusit sa fuga, dupa ce l-a injunghiat pe fostul prieten, de la care imprumutase, din cate se pare, o suma de bani. De-abia luni, dupa pranz, la mai bine de 24 de ore de la incident, s-a predat singur, dupa ce a vazut ca toata politia il cauta.

El si-a recunoscut faptele si, la aceasta ora, este audiat de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila.

Cel mai probabil, el va fi prezentat in fata judecatorilor de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de omor. Conform medicilor, starea de sanatate a ranitului este in continuare grava.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO