Un tânăr de 31 de ani și-a pierdut viața după ce s-a înecat într-o fântănă. Mama îl acuză pe tatăl lui de omor

Ultima actualizare: 29-11-2021 12:14

Caz dificil pentru politiștii din Buzău, care trebuie să stabilească în ce împrejurări și-a pierdut viața un tânăr de 31 de ani.

El s-a înecat în fântâna din curte, în timp ce întreaga familie era acasă. Autoritățile au fost alertate chiar de către mama lui.

Tânărul de 31 de ani lucra la o stână din apropierea satului Maxenu, şi duminică s-a dus să-şi petreacă ziua cu familia. A fost la un meci al echipei de fotbal din localitate, iar tragedia s-a petrecut la o oră după ce s-a întors acasă.

Mama lui a spus că băiatul ar fi fost împins în fântână de către tatăl său. Acesta susţine însă că doar l-a văzut pe tânăr aplecat deasupra fântânii şi apoi căzând, dar nu a mai apucat să intervină.

Mama s-ar fi aflat în acele clipe în casă, iar sora tânărului - în altă parte a curţii.

Când am ieșit eu din casă nu l-am mai văzut, am auzit odată zang, zic ce naiba, clapa aia nu mai era...zic ăsta a cazut în fântână”, a declarat tatăl tânărului.

Trupul a fost scos din fântână de către pompieri, iar paramedicii au declarat decesul după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Vecinii spun că înainte de tragedie ar fi auzit certuri din curtea lor, izbucnite pe fondul consumului de alcool.

Probleme familiare, poate noi nu le știm, familia lui, părinții”, spune un localnic.

Poliţiştii şi procurorii au început o anchetă şi trebuie să stabilească dacă moartea tânărului a fost accidentală, dacă a fost un gest premeditat al acestuia, sau dacă se confirmă bănuiala mamei potrivit căreia acesta ar fi fost împins chiar de tatăl său.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO