Un pacient din Spitalul Judetean din Focsani s-a aruncat in cap de la primul etaj si a murit. Barbatul urma sa fie externat

Dată publicare: 02-06-2017 09:51
Dată actualizare: 05-06-2017 07:18


Spitalul Judetean Focsani

Un pacient internat in Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean din Focsani s-a aruncat, in noaptea de joi spre vineri, de la etajul intai al unitatii medicale si a murit.

Inspectoratul Judetean de Politie Vrancea si conducerea Spitalului Judetean din Focsani au declansat anchete in acest caz.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Focsani, Alina Cosma, barbatul avea 48 de ani si era din localitatea vranceana Paunesti. El fusese victima unei agresiuni si a ajuns la spital cu traumatism cranian inchis.

Barbatul era internat la Sectia Chirurgie din 31 mai, dar starea ii era buna si urma sa fie externat. In noaptea de joi spre vineri, barbatul, care era in salon si cu alti pacienti, a deschis geamul sub pretextul ca vrea sa se aeriseasca si a sarit de la etajul intai al cladirii direct in cap. In urma impactului cu solul, barbatul a suferit traumatisme incompatibile cu viata: fracturi multiple de craniu si de coloana vertebrala. Decesul a fost declarat in jurul orei 5.15, in pofida incercarilor medicilor de a-l salva.

In urma decesului, atat IPJ Vrancea, cat si Spitalul Judetean din Focsani fac anchete pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs decesul. Vranceanul era cunoscut ca un consumator de alcool, iar atunci cand era in stare de ebrietate provoca scandaluri, el intrand de mai multe ori in atentia politistilor.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO