Un fost condamnat din Olt a ucis-o pe concubina sa apoi a incercat sa se sinucida

Ultima actualizare: 05-04-2016 07:09
crima

O femeie, 50 de ani, din comuna Osica a fost ucisa, vineri seara, de concubinul ei in varsta de 68 de ani care a lovit-o cu un cutit in zona gatului de peste 30 de ori, barbatul fiind un fost condamnat pentru omor.

Daniela Aspra, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt a precizat ca suspectul a incercat sa se sinucida folosind un cutit si in prezent este internat in stare grava, sub paza, la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, transmis sambata, procurorii au dispus prin ordonanta "efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspectul V.M., (condamnat la 11 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor in anul 2004) in varsta de 68 ani, din comuna Osica de Sus, satul Ostrov, judetul Olt sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat".

Procurorii au retinut ca, vineri seara "pe fondul consumului de alcool si in urma unor discutii contradictorii cu concubina sa, B. E., in varsta de 50 de ani, din comuna Osica de Sus, suspectul V. M. i-a aplicat mai multe lovituri de cutit in zona gatului pana cand aceasta a decedat, iar dupa savarsirea faptei suspectul a incercat sa se sinucida, lovindu-se cu un cutit in zona gatului".

Medicul legist a concluzionat ca femeia a murit in mod violent, din cauza hemoragiei interne si externe, consecinta a multiplelor plagi taiate intepate, iar intre leziunile de violenta si moartea victimei exista 'legatura de cauzalitate de tip direct si neconditionat'. Femeia avea 37 de plagi taiate in zona gatului. Din cauza ca suspectul este internat in stare grava, el nu a fost deocamdata interogat.

Acesta este al doilea caz de omor care a avut loc in judetul Olt in ultima saptamana. La inceputul saptamanii, a mai fost ucisa o persoana in comuna Deveselu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO