Barbatul condamnat pe viata dupa ce a ucis si incendiat o studenta, EXECUTAT in inchisoare

Dată publicare: 05-06-2012 18:11
Dată actualizare: 06-11-2012 03:16


Un criminal feroce, inchis pe viata dupa ce a ucis si a incendiat o studenta din Fagaras, a fost executat dintr-o miscare, de un coleg de celula.

Detinutul, adus in coma la spitalul de urgenta Floreasca din Capitala, n-a mai avut nicio sansa. Cel care i-a fost calau este tot o bruta, cu doua asasinate la activ.

Daniel Iordan si Eugen Gales, doi detinuti extrem de periculosi, erau inchisi in regim de maxima siguranta.

S-ar fi luat la cearta in celula, moment in care Gales si-a lovit colegul cu un scaun. Iordan a murit dupa o saptamana de agonie, la spital.

Detinutul ucis de Gales este si el protagonistul unei povesti de groaza. In urma cu doi ani, a intrat intr-o casa din Fagaras, peste o studenta pe care a violat-o, a omorat-o in chinuri, dupa care i-a dat foc ca sa stearga urmele.

Fata, studenta la stomatologie, se intorsese de la discoteca sa isi schimbe sandalele, dar pana la urma a decis sa ramana acasa.

La parter a dat nas in nas cu un hot. Speriat ca va fi denuntat, acesta s-a transformat intr-un criminal feroce.

Ca sa isi stearga urmelei, Iordan a incendiat patul cu trupul tinerei.

Drama a impresionat intreaga comunitate, iar localnicii au vrut sa-l linseze pe criminal la reconstituire. La proces a primit inchisoare pe viata.

La puscarie l-a cunoscut pe Eugen Gales, incatusat pentru ca si-a omorat o matusa si un vecin. In urma cu un an, detinutul a evadat de sub escorta si a fost prins dupa o mobilizare de forte. Politistii l-au gasit intr-o padure, acoperit cu celofan si crengi.

Cei de la Penitenciarul Margineni din Dambovita, unde erau incarcerati Gales si Iordan, fac acum o ancheta.

Ramane de vazut daca paznicii vor raspunde pentru ca nu au intervenit la timp.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO