Un bebeluș și-a pierdut viața chiar după botez, într-un accident. Tatăl său a condus beat

Ultima actualizare: 05-08-2019 17:45

Petrecere sfârșită tragic pentru o familie din judeţul Bacău. Familia se întorcea spre casă de la botezul fetiţei lor de patru luni, iar pe drum tatăl a pierdut controlul asupra volanului şi maşina s-a răsturnat pe câmp.

Din nefericire, cea mică nu a supravieţuit accidentului. Poliţiştii l-au testat pe tată şi s-a dovedit că acesta condusese băut.

Spre miezul nopţii, după ce au sărbătorit botezul, cei doi soţi, împreună cu primul copil, în vârstă de doi ani şi fetiţa de patru luni au pornit, cu maşina spre casă. La scurt timp, bărbatul de 24 de ani s-a răsturnat cu maşina pe câmp.

Iulian Bârjan, rudă: „Nu prea mergea cu viteză, că nu ai unde să-i dai viteza aici. Dar ştiu eu ce s-a putut întâmpla cu el? De la botezul fetei veneau. Asta e. O nenorocire pentru familie.”

Părinţii şi copilul de doi ani au scăpat cu câteva răni şi au fost duşi la spital pentru îngrijiri. Din nefericire, bebeluşul de patru luni a murit pe loc.

Mirela Romaneț, spitalul Bacău: „La UPU a ajuns în urma unui accident rutier o familie compusă din trei persoane: mama, tata şi o fetiţă. Toţi trei sunt internaţi părinţii pe neurochirurgie cu traumatisme craniocerebrale şi alte traumatisme grave, iar fetiţa este pe chirurgie pediatrică, tot cu un traumatism craniocerebral.”

Cunoscuţii şi rudele sunt în stare de şoc şi încearcă să îi aline pe părinţii care şi-au pierdut fetiţa.

Apropiat: „Acolo la petrecere o bucurie pe fetiţa aia şi zâmbea şi a luat-o şi cumătru în braţe şi dansa cu ea. O bucurie fenomenală. Zâmbea la oricine o lua în braţe. Zâmbea, gângăia, da uite păcatul.”

Poliţiştii au făcut măsurători la faţa locului şi l-au testat pe şofer, iar rezultatele au arătat că a consumat alcool şi s-a urcat la volan.

Cătălina Păduraru: „Conducătorul auto a fost testat rezultatul fiind 0.35 miligrame în aerul expirat şi este cercetat penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.”

Cei care locuiesc în zona pun nenorocirea pe viteza excesivă.

Vasile Bălan, localnic:Nu pot să imi dau seama. Viteză mare şi consumul de alcool.”

Tatăl va fi cercetat pentru că a condus băut şi a provocat accidentul soldat cu moartea fetiţei sale.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO