Un bărbat ţine sub teroare un sat din Gorj. "A pus berea pe maşina poliţiştilor"

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2017 16:18
Categorie: Şocant

Scandal într-un sat din Gorj, unde un bărbat şi a ameninţat soţia cu moartea, în ciuda unui ordin de restricţie care îi interzice acestuia să se apropie la mai puţin de 200 de metri de casă.

Femeia a fost nevoită în repetate rânduri să plece prin vecini, luând şi copiii cu ea, pentru a scapă cu viaţă. Când victima s-a plâns la poliţie că ordinul de restricţie nu este respectat, individul a spus că nu ştia nimic despre ordinul dat de judecători.

Scandalurile în familia cu doi copii se ţin lanţ de o lungă perioada. La un moment dat, individul a plecat la părinţii săi, în Vaslui. A revenit însă acum, pus din nou pe scandal. „Îmi este teamă mai ales de când a venit acum iar, Am avut o perioada în care ne linistisem. Numai când aud îmi e frică. Nu m-am simţit în siguranţă în preajma lui”, spune femeia.


Când l-a văzut la poartă, a alertat vecinii şi a sunat la 112, aşa cum au învăţat-o poliţiştii. Doi agenţi au venit la locuinţa acesteia, dar soţul violent nu a fost intimidat de prezenţa poliţiştilor. “A pus berea pe maşină, pe capotă maşinii poliţiştilor, eu am strigat, uitaţi-l pe drum şi parcă s au ferit. Au plecat, s au dus şi au negociat cu el la cârciumă în două locuri”, susţine femeia.

Miruna Prejbeanu - purtător de cuvânt IPJ Gorj: “având în vedere că la dată emiterii ordinului de restricţie bărbatul nu se află în ţară şi nu a putut lua la cunoştinţă prevederile acestui act, în urmă cu două zile, când a fost identificat de poliţişti, i s-au adus la cunoştinţă prevederile ordinului de restricţie şi, totodată, i s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea acestuia.”

Şi localnicii stau cu teamă că individul poate reveni oricând. Ei spun că i-a ameninţat că le da foc în casă şi că îi terorizează, mai ales pe cei care i-au luat apărarea sostiei sale. Chiar şi avocata femeii a primit ameninţări şi a depus o plângere împotriva individului.

Soţia terorizată a intentat divorţ, dar până la pronunţarea unei sentinţe definitive mai este cale lungă. Până atunci este în vigoare ordinul care îi interzice bărbatului să se apropie la mai puţin de 200 de metri de fosta să partenera. Dacă nu respectă această decizie, el riscă până la 1 an de închisoare.

O mireasă din SUA, arestată în ziua nunții
O mireasă din SUA, arestată în ziua nunții
VIDEO PROTVPLUS.RO
curier care livreaza mancare
Un curier care livra mâncare a murit de epuizare. Câte ore pedalase într-o singură zi
O femeie din Galați și-ar fi aruncat bebelușul în latrina din curte
Momentul în care o femeie a ajuns pe șine, după ce și-a prins mâna în ușile metroului
A mers în Nigeria să ajute oamenii, dar a fost răpită de la o petrecere. Cum a fost găsită femeia
Un român ales cel mai frumos om din Germania a trecut la Islam şi a împuşcat un poliţist
Tânără descoperită parțial decapitată în casă. Poliția a arestat un suspect
Mărturia unui preot, după atacul sângeros din Sri Lanka - 1
Primele secunde după atacul asupra unei biserici din Sri Lanka. IMAGINI ȘOCANTE
Cum sunt maltratate cămilele din Egipt, folosite în industria turismului. VIDEO
Una dintre cele mai bogate femei finanţa o sectă care abuza şi tortura sclave sexuale
Declaraţii şocante ale unui profesor din Vaslui: "Elevii vin băuţi, cuţitul e rechizită"
Momentul în care un imigrant escaladează un bloc pentru a salva o femeie. VIDEO
Momentul în care un bărbat deschide focul asupra unei jurnaliste într-un incident terorist