Un bărbat ţine sub teroare un sat din Gorj. "A pus berea pe maşina poliţiştilor"

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2017 16:18
Categorie: Şocant

Scandal într-un sat din Gorj, unde un bărbat şi a ameninţat soţia cu moartea, în ciuda unui ordin de restricţie care îi interzice acestuia să se apropie la mai puţin de 200 de metri de casă.

Femeia a fost nevoită în repetate rânduri să plece prin vecini, luând şi copiii cu ea, pentru a scapă cu viaţă. Când victima s-a plâns la poliţie că ordinul de restricţie nu este respectat, individul a spus că nu ştia nimic despre ordinul dat de judecători.

Scandalurile în familia cu doi copii se ţin lanţ de o lungă perioada. La un moment dat, individul a plecat la părinţii săi, în Vaslui. A revenit însă acum, pus din nou pe scandal. „Îmi este teamă mai ales de când a venit acum iar, Am avut o perioada în care ne linistisem. Numai când aud îmi e frică. Nu m-am simţit în siguranţă în preajma lui”, spune femeia.


Când l-a văzut la poartă, a alertat vecinii şi a sunat la 112, aşa cum au învăţat-o poliţiştii. Doi agenţi au venit la locuinţa acesteia, dar soţul violent nu a fost intimidat de prezenţa poliţiştilor. “A pus berea pe maşină, pe capotă maşinii poliţiştilor, eu am strigat, uitaţi-l pe drum şi parcă s au ferit. Au plecat, s au dus şi au negociat cu el la cârciumă în două locuri”, susţine femeia.

Miruna Prejbeanu - purtător de cuvânt IPJ Gorj: “având în vedere că la dată emiterii ordinului de restricţie bărbatul nu se află în ţară şi nu a putut lua la cunoştinţă prevederile acestui act, în urmă cu două zile, când a fost identificat de poliţişti, i s-au adus la cunoştinţă prevederile ordinului de restricţie şi, totodată, i s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea acestuia.”

O britanica a distrus cariera si viata a cinci barbati, dupa ce ei au mintit-o. De ce a fost capabila pentru "a fi iubita"

Şi localnicii stau cu teamă că individul poate reveni oricând. Ei spun că i-a ameninţat că le da foc în casă şi că îi terorizează, mai ales pe cei care i-au luat apărarea sostiei sale. Chiar şi avocata femeii a primit ameninţări şi a depus o plângere împotriva individului.

Soţia terorizată a intentat divorţ, dar până la pronunţarea unei sentinţe definitive mai este cale lungă. Până atunci este în vigoare ordinul care îi interzice bărbatului să se apropie la mai puţin de 200 de metri de fosta să partenera. Dacă nu respectă această decizie, el riscă până la 1 an de închisoare.

O mireasă din SUA, arestată în ziua nunții

O mireasă din SUA, arestată în ziua nunții

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pistol

O fetiţă de doi ani a fost împuşcată mortal în mod accidental de un băieţel de patru ani

Căutat de poliție. Un băiat de 15 ani din județul Prahova și-a violat fratele, care are 4 ani

Adolescentă de 16 ani, găsită moartă pe câmp, în Iași. Iubitul ei a recunoscut că a ucis-o

Accident foarte grav pe DN 7. Șapte oameni sunt răniți, printre care și doi copii

Descoperire macabră pe centura Buzăului. Un bărbat a fost găsit mort în mașină

Un copil de 5 ani s-a înecat sub privirile tatălui și ale fraților săi. Trupul său nu a fost găsit

Sergei Zirinov

Îngropați în beton, la temelia unui hotel. Ipoteză șocantă după dispariția misterioasă a unor muncitori

Minoră violată de tatăl ei timp de un an. Rudele nu au crezut-o când le-a spus

Tinerii care şi-au pierdut viaţa în accidentul transmis LIVE pe Facebook de şofer aveau 14 şi 18 ani

IGPR: Există probe concrete în cazul paznicilor uciși în fabrica din București

Poliţist pe motocicletă, ucis pe loc într-un accident cumplit. Ce explicaţie dă şoferul

Accident cu 2 morţi, în Vrancea. Şoferul făcea live pe Facebook: "Decolăm"