Un bărbat ţine sub teroare un sat din Gorj. "A pus berea pe maşina poliţiştilor"

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2017 16:18
Categorie: Şocant

Scandal într-un sat din Gorj, unde un bărbat şi a ameninţat soţia cu moartea, în ciuda unui ordin de restricţie care îi interzice acestuia să se apropie la mai puţin de 200 de metri de casă.

Femeia a fost nevoită în repetate rânduri să plece prin vecini, luând şi copiii cu ea, pentru a scapă cu viaţă. Când victima s-a plâns la poliţie că ordinul de restricţie nu este respectat, individul a spus că nu ştia nimic despre ordinul dat de judecători.

Scandalurile în familia cu doi copii se ţin lanţ de o lungă perioada. La un moment dat, individul a plecat la părinţii săi, în Vaslui. A revenit însă acum, pus din nou pe scandal. „Îmi este teamă mai ales de când a venit acum iar, Am avut o perioada în care ne linistisem. Numai când aud îmi e frică. Nu m-am simţit în siguranţă în preajma lui”, spune femeia.


Când l-a văzut la poartă, a alertat vecinii şi a sunat la 112, aşa cum au învăţat-o poliţiştii. Doi agenţi au venit la locuinţa acesteia, dar soţul violent nu a fost intimidat de prezenţa poliţiştilor. “A pus berea pe maşină, pe capotă maşinii poliţiştilor, eu am strigat, uitaţi-l pe drum şi parcă s au ferit. Au plecat, s au dus şi au negociat cu el la cârciumă în două locuri”, susţine femeia.

Miruna Prejbeanu - purtător de cuvânt IPJ Gorj: “având în vedere că la dată emiterii ordinului de restricţie bărbatul nu se află în ţară şi nu a putut lua la cunoştinţă prevederile acestui act, în urmă cu două zile, când a fost identificat de poliţişti, i s-au adus la cunoştinţă prevederile ordinului de restricţie şi, totodată, i s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea acestuia.”

Şi localnicii stau cu teamă că individul poate reveni oricând. Ei spun că i-a ameninţat că le da foc în casă şi că îi terorizează, mai ales pe cei care i-au luat apărarea sostiei sale. Chiar şi avocata femeii a primit ameninţări şi a depus o plângere împotriva individului.

Soţia terorizată a intentat divorţ, dar până la pronunţarea unei sentinţe definitive mai este cale lungă. Până atunci este în vigoare ordinul care îi interzice bărbatului să se apropie la mai puţin de 200 de metri de fosta să partenera. Dacă nu respectă această decizie, el riscă până la 1 an de închisoare.

O mireasă din SUA, arestată în ziua nunții
O mireasă din SUA, arestată în ziua nunții
VIDEO PROTVPLUS.RO
crimă Călărași
Triplă crimă în Călărași: doi soți și fiica lor. Legătura suspectului de 17 ani cu victimele
Momentul în care o femeie este „înghițită” de asfalt. VIDEO
Prima declaraţie a tânărului care a intrat cu maşina în oameni, în Brăila. Ce explicaţie a dat
Un individ din Bistriţa, proprietarul unui câine de luptă, a filmat momentul îi aruncă animalului un maidanez drept prada
Scandal în cimitir. O femeie s-a trezit cu un WC construit deasupra mormântului tatălui său
Bătrână violată de un bărbat care venea de la cârciumă. "Tanti, dă drumu' la uşă"
Pisica
A murit după ce l-a mușcat o pisică, în timpul vacanței în Maroc
Un bebeluș a murit, după ce a fost violat de soțul bonei sale. Unde se afla mama fetiței
Bărbat ameninţat cu poze compromiţătoare cu fetiţa sa, din cauza unei restanţe la un credit de 300 $
Descoperire șocantă într-un cămin de alimentare cu apă. Cum a fost găsit un bărbat
Un șofer începător a spulberat 4 oameni pe trecere, la Constanța. Un tânăr a murit, o femeie e în comă
Momentul în care tânărul recidivist din Brăila lovește în plin doi oameni cu mașina, filmat de camere. VIDEO