Un bărbat și o femeie, găsiți fără viață într-o locuință din Bihor. Aveau urme de violență

Ultima actualizare: 08-01-2021 17:31

Un dosar dificil este pe masa procurorilor din Bihor. Anchetatorii trebuie să lămurească exact ce s-a întâmplat cu un bărbat şi o femeie, găsiţi fără viaţă într-o locuinţă.

Ambandoi aveau tăieturi în zona gâtului. Sunt două piste pe care merg în acest moment criminaliştii.

Victimele aveau 60 şi 73 de ani şi erau prieteni. Au fost găsiţi decedaţi în locuinţa femeii, pe care bărbatul o vizita destul de des. Ambii aveau pe trup urme de tăieturi, aşa că fie vorbim de o dublă crimă, fie de o crimă urmată de sinucidere. Procurorii încearcă să facă lumină în această poveste sinistră şi să afle în ce condiţii şi-au pierdut viaţa cei doi. În lipsa unui agresor prins, oamenii din localitatea respectivă spun că stau cu teamă de când s-a aflat de tragedie, mai ales că mulţi dintre ei sunt mai în vârstă.

Totul s-a petrecut în localitatea Vida, din judeţul Bihor. Bărbatul de 73 de ani locuia în alt sat, dar venea des în vizită. Vecinii femeii au intrat la bănuieli când au văzut bicicleta bărbatului sprijinită de gard, pentru două zile la rând, parcă abandonată, Atunci au sunat la poliţie şi au anunţat-o şi pe soţia bărbatului.

Irina Maryai, soţia decedatului: „Am intrat în casă, era întuneric, mizerii pe-acolo. Nici n-am putut vede nimica. Un poliţist o venit acolo la noi, că nu putem aştepta nimic bun. Şi o spus că-i mort. Aşa o zis, că amândoi morţi. Dacă Dumnezeu ne-ajută, să găsească cine o făcut, măcar să ştiu că cum o putut moare”.

De obicei, cei doi stăteau în bucătăria mică din curte. Trupurile au fost găsite, însă, în casa mare.

Vecinii povestesc că i-au auzit pe anchetatori vorbind de o posibilă crimă, urmată de sinucidere.

Deocamdată, procurorii au deschis o anchetă „in rem”, pentru infracţiunea de omor, şi încearcă să afle exact ce s-a întâmplat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO