Un baiat de 14 ani s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu mama lui. Motivul absurd pentru care tanarul si-a pus capat zilelor

Ultima actualizare: 22-06-2015 07:15
tanar spanzurat

Un elev de 14 ani a fost gasit spanzurat in apropierea casei, din oraselul Ashover, Marea Britanie. Conform unor surse din interioriul anchetei, motivul pentru care tanarul a decis sa ia aceasta decizie tragica ar fi o cearta avuta cu mama lui.

William Musgrove s-a certat cu mama lui dupa ce aceasta i-a zis sa opreasca si sa nu mai foloseasca internetul wireless din casa.

Tanarul a plecat de acasa suparat si nu s-a mai intors. Ingrijorata, a doua zi, mama lui a sunat la politie, care a inceput cautarea, insa finalul a fost tragic, dupa ce l-au gasit spanzurat.

Conform informatiilor obtinute de la anchetatori, tanarul facea parte din echipa de rugby a scolii si era un elev model, fara probleme la scoala. 

 

Desi nu avusese nici un semn de depresie in trecut, in ultimele luni, baiatul asculta din ce in ce mai multa muzica hip-hop, cu versuri violente, despre moarte si sinucidere. Apropiatii sustin ca acest stil de muzica l-ar fi influentat sa faca gestul regretabil. De altfel, anchetarii au gasit la locul faptei si un telefon langa el, cu foarte multa muzica "dark rap", cu versuri care instiga la sinucidere.

 

Familia a refuzat sa comenteze sau sa dea declaratii pentru ca "este prea dureros ce s-a intamplat".
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!