Un baiat de 14 ani s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu mama lui. Motivul absurd pentru care tanarul si-a pus capat zilelor

19-06-2015 12:35


tanar spanzurat

Un elev de 14 ani a fost gasit spanzurat in apropierea casei, din oraselul Ashover, Marea Britanie. Conform unor surse din interioriul anchetei, motivul pentru care tanarul a decis sa ia aceasta decizie tragica ar fi o cearta avuta cu mama lui.

William Musgrove s-a certat cu mama lui dupa ce aceasta i-a zis sa opreasca si sa nu mai foloseasca internetul wireless din casa.

Tanarul a plecat de acasa suparat si nu s-a mai intors. Ingrijorata, a doua zi, mama lui a sunat la politie, care a inceput cautarea, insa finalul a fost tragic, dupa ce l-au gasit spanzurat.

Conform informatiilor obtinute de la anchetatori, tanarul facea parte din echipa de rugby a scolii si era un elev model, fara probleme la scoala. 

 

Desi nu avusese nici un semn de depresie in trecut, in ultimele luni, baiatul asculta din ce in ce mai multa muzica hip-hop, cu versuri violente, despre moarte si sinucidere. Apropiatii sustin ca acest stil de muzica l-ar fi influentat sa faca gestul regretabil. De altfel, anchetarii au gasit la locul faptei si un telefon langa el, cu foarte multa muzica "dark rap", cu versuri care instiga la sinucidere.

 

Familia a refuzat sa comenteze sau sa dea declaratii pentru ca "este prea dureros ce s-a intamplat".
 

Sursa: metro.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO