Un adolescent din Satu Mare a transmis LIVE pe Facebook, timp de 40 de minute, cum isi taie venele. Motivul gestului socant

Ultima actualizare: 03-05-2017 06:48
facebook

Un tanar de 18 ani, din Satu Mare, a transmis live pe Facebook tentativa de sinucidere. Astfel, timp de 40 de minute, prietenii de pe reteaua de socializare au urmarit socati cum Tomi T. isi sectiona venele.

Se pare ca Tomi - elev la un liceu din oras - suferea dupa o fata de 12 ani de care era indragostit, relateaza adevarul.ro. Sambata seara a recurs la gestul socant si a simtit nevoia sa impartaseasca momentul si cu prietenii virtuali.

Tomi s-a incuiat in camera lui si a inceput sa se taie pe antebratul stang provocandu-si o hemoragie puternica. Actul socant de automutilare a fost transmis pe Facebook, iar prietenii au incercat sa-l convinga sa se opreasca.

Pentru ca nu au reusit, cativa cunoscuti au contactat-o pe bunica baiatului, cu care acesta locuieste, aceasta, la randul ei, anuntandu-l pe tata. Tomi a fost gasit de in camera lui aproape inconstient si a fost dus la spital.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!