Umilita si batuta de cei pe care ii considera prietenii ei. Tanara a ajuns desfigurata la spital. FOTO

Ultima actualizare: 02-10-2015 07:16
viol

O adolescenta de 18 ani din Marea Britanie a trait momente ingrozitoare, dupa ce a fost sechestrata intr-o locuinta de catre trei barbati, Timp de 8 ore, tanara a fost batuta si umilita de acesti indivizi.

Summer Gregg a fost tinuta intr-un apartament, situat la etajul opt al unui imobil. Batuta, scuipata, obligata sa mearga in genunchi, precum un animal, tanara a crezut ca o sa moara.

Mai mult, unul dintre agresori a urinat pe ea, spunand ca este "cadoul" pe care si l-a facut de ziua lui.

"Nu credeam ca o sa ies vie de acolo. Ma gandeam sa ma arunc de la balcon, nici nu mai conta daca supravietuiam", a marturisit tanara.

Summer credea ca tinerii ii erau prieteni si nu s-a gandit nicio secunda ca ar putea sa ii faca asa ceva. Tocmai de aceea ea nu crezut ca e in pericol daca ramane sa doarma in apartamentul lor o noapte.

Cei trei au filmat tot ceea ce i-au facut tinerei. Intr-un final au lasat-o sa plece, insa au urmarit-o pana cand Summer a ajuns la cel mai apropiat spital. Au atentionat-o ca daca nu spune politiei ca a  fost atacata in strada, o sa o omoare.

Summer a stat trei zile in spital, ranile ei fiind extrem de grave. Fata a spus agentilor tot ce s-a intamplat.

Initial, cei trei au negat totul, insa, la final si-au recunoscut fapta. Atacatorii au fost condamnati la 5 ani de inchisoare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO