Trupul unui fost poliţist din Brăila a fost găsit tranşat. Fosta soție, reținută


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 22 Octombrie 2018 10:30
Categorie: Stiri Socante

Caz șocant în judeţul Brăila. Părți din trupul unui poliţist local, dispărut acum aproape 2 ani, au fost găsite de rude, în gospodăria lui.

Suspecta principală este chiar soţia, cu 22 de ani mai tânără. La momentul dispariţiei, ea a susținut că bărbatul ar fi plecat la muncă în străinătate. Acum a fost arestată preventiv.

Reporter: - De ce l-aţi omorât, doamnă? Vă bătea?

Suspectă: - Asta nu era un motiv să îl omor eu. Eu nu i-am făcut nimic.

La aproape 2 ani de la dispariţia poliţistului local din satul Lanurile din Brăila, ancheta a ajuns din nou în atenţia poliţiştilor. Rudele i-au anunţat duminică seară că au găsit bucăţi din corpul bărbatului în locuinţa lui.

"Mi-a venit o idee, să mă urc în pod, i-a găsit buletinul, hainele care le-a declarat ea la poliţie când el a dispărut pe 16 decembrie 2016. E clar că ea e, altcineva nu are cine", a transmis Ionel Stoian, vecin.

Bărbatul de 56 de ani a fost dat dispărut în februarie 2017, de una dintre surorile sale. Atunci au fost interogate toate rudele şi cunoştinţele, iar soţia lui a fost supusă testului poligraf, pe care l-a trecut cu succes. Ea a declarat că soţul a plecat la muncă în străinătate, în decembrie 2016. Potrivit femeii, el ar fi sunat-o când a ajuns la destinaţie, apoi nu a mai dat niciun semn.

Potrivit surselor din anchetă, femeia ar mai fi stat în casa respectivă încă o lună, apoi s-ar fi mutat în Brăila. Ea mai are doi copii dintr-o altă căsătorie, care au rămas în grija tatălui.

"Femeia în vârstă de 34 de ani este bănuită că, în cursul lunii decembrie 2016, şi-ar fi ucis soţul, după care i-ar fi dezmembrat cadavrul", a transmis Laura Belciugan, IPJ Brăila.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia poate sta până la 25 de ani după gratii, pentru omor calificat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO