Tânără de 18 ani, moartă în Ibiza. Ce i-au găsit doctorii în stomac

Ultima actualizare: 11-09-2017 15:56
rebecca

O studentă britanică, în vârstă de 18 ani, care se află în vacanţă în Ibiza, Spania, a decedat în urma unei supradoze de ecstasy.

Rebecca Brock, în vârstă de 18 ani, a fost descoperită decedată în camera ei de hotel, într-o baltă de sânge, pe 28 septembrie 2015. Ea se afla în Ibiza pentru a îşi sărbători ziua de naştere. În urmă analizelor, s-a descoperit că tânăra avea în sânge o doză de droguri de mare risc de două ori mai mare decât cea fatală, relatează The Sun

Mama ei, Margarita Brock, susţine că fiica ei a fost forţată să ingereze acele droguri. Ea a spus: “Nu putea să ia pastile cu uşurinţă. Nu îmi imaginez cum ar fi putut înghiţi atâtea. Dacă nu ar fi fost nevoită să apeleze la pastile, le-ar fi evitat, fiindcă nu putea să le înghită.”

Se pare că în 2015, Rebecca ar fi slăbit foarte mult mult. La 6 zile după ce a sosit în Ibiza, ea fost găsită moartă în camera de hotel. Doctorul Stephen Mary a declarat că în corpul victimei s-au găsit urme de alcool şi o concentraţie de ecstasy care i-ar fi fost fatală.

El a spus: "Ar fi murit la jumătate de ora după ce concentraţia de ecstasy şi-ar fi făcut efectul şi i-ar fi ajuns în sistemul circulator."

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO