Tanar ucis si decapitat de rivalul in dragoste, de 16 ani. Politistii, ingroziti de marturia suspectului; ce a facut cu capul

Ultima actualizare: 01-11-2016 07:04
Artyom Shustov

Locuitorii orasului Komsomolsk, din estul indepartat al Rusiei, au fost socati cand in parcul central din localitate a fost descoperit cadavrul decapitat al unui tanar.

Trupul lui Artyom Shustov, de 19 ani (foto), a fost gasit la aproximativ 100 de metri de intrarea in parc, dupa un tufis, insa nu era acoperit foarte bine si a fost localizat la primele ore ale diminetii de miercuri, relateaza Siberian Times.

In cateva ore, politistii aveau sa dezlege misterul din spatele crimei odioase si l-au arestat pe Nikita Rasskazov, de 16 ani, principalul suspect. Potrivit anchetatorilor, acesta si-a recunoscut fapta.

Adolescentul de 16 ani le-a spus politistilor ca el si victima iubeau aceeasi fata, acesta fiind motivul care l-a determinat sa-l ucida. Nikita a povestit relaxat ca si-a ucis rivalul in dragoste, l-a decapitat cu un cutit de bucatarie, dupa care i-a aruncat capul in raul Amur, care traverseaza orasul.

Prietenii lui Artyom Shustov sunt in stare de soc. Toti l-au descris ca fiind un tanar foarte linistit si credincios. A fost vazut ultima data marti seara, in jurul orei 20:00, in compania unor prieteni, dar nimic nu anunta tragedia de mai tarziu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO