Si-a uitat fiica in masina incinsa, apoi a bagat-o in frigider. Declaratiile socante facute de tata in fata politistilor

Ultima actualizare: 26-06-2016 00:08
barbat in fata frigiderului

Un barbat din Texas este acuzat ca a provocat moartea fiicei sale in varsta de sase luni, pe care dupa ce a uitat-o intr-un automobil supraincalzit, a pus-o intr-un frigider cand si-a adus aminte de ea.

Omul a gasit-o intr-o stare disperata in partea din spate a masinii, informeaza agentia Reuters. Michael Thedford, un somer in varsta de 33 de ani, de meserie profesor de liceu, a fost arestat in Collin County, langa Dallas, relateaza Agerpres.

El a fost acuzat de omor prin imprudenta si eliberat pe cautiune. In conformitate cu o cauza probabila, el a lasat la cresa alti doi copii, in varsta de trei si respectiv cinci ani, dar la inapoierea acasa a uitat-o pe fiica lui de sase luni in partea din spate a masinii, intrand in casa si adormind.

Sotia lui era la locul ei de munca, la momentul incidentului, potrivit politiei.

Aproximativ patru ore mai tarziu barbatul a descoperit-o pe fiica lui intr-o stare dificila, in scaunul de siguranta destinat copiilor. El a scos-o, a asezat-o intr-un frigider "pentru o perioada nedeterminata de timp" si a sunat la numarul de urgenta 911, a declarat acesta.

Mai tarziu el a pus copilul pe podeaua din bucatarie si a incercat manevre de resuscitare cardiopulmonara inainte de sosirea echipajului de interventie.

El a declarat ca fiica lui era rigida si "fierbinte ca o caramida", atunci cand a gasit-o in vehicul. Temperatura exterioara era in momentul respectiv de aproximativ 32 de grade Celsius, precizeaza agentia Reuters.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO