Scene dramatice în Cluj. O femeie și copiii ei, găsiți grav răniți în propria casă

Dată publicare: 22-04-2021 14:18
Dată actualizare: 22-04-2021 17:38


Scene dramatice într-o familie din judeţul Cluj. Doi copii, de 6 şi 8 ani, au fost răniţi, iar mama lor a ajuns la terapie intensivă. Poliţiştii au intervenit după un apel la 112.

Femeia de 31 de ani locuieşte cu socrul ei şi cu cei doi copii în comună Bobâlna. Poliţiştii i-au găsit pe femeie şi pe cei doi copii răniţi, iar ambulanțele i-au dus la spital, unde femeia a intrat direct în sala de operaţie.

Avea mai multe plăgi în abdomen, iar acum se afla la terapie intensivă, în stare stabilă. Copiii aveau mai multe plăgi la mâini, torace, dar şi la nivelul gâtului.

Au primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgențe Dej şi au fost duşi la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca pentru supraveghere.

Femeia le-a spus poliţiştilor ca cel care le-a provocat rănile este socrul ei, însă bărbatul neagă totul, spunând că a fost plecat de acasă întreaga zi, la stână, lucru confirmat şi de alţi martori.

După ce îşi va reveni, femeia va fi audiata. Anchetatorii nu exclud ipoteza că autorul faptei să fie chiar mama copiilor.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO