S-au rastignit in statia de autobuz. Protest extrem al unor soferi din Paraguay


Ultimul update: Luni 02 Septembrie 2013 06:48
Data publicarii: Vineri 30 August 2013 09:26
Categorie: Stiri Socante
rastignit

5 soferi din Paraguay si sotia unuia dintre ei s-au rastignit in semn de protest dupa ce au fost concediati. Atentie urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

Protestul soferilor a inceput in urma cu 20 de zile, la o statie de autobuz situata la 12 km de capitala Asuncion, relateaza Daily Mail.

Cele 6 persoane, cinci barbati si o femeie, si-au batut cuie de 38 de cm in maini rastignindu-se pe cruci de lemn.

Fiecare protestatar a fost plasat langa un sicriu. Acestia au promis ca isi vor continua protestul pana isi primesc slujbele inapoi.

Liderul de sindicat al soferilor, Juan Villalba, care a condus demonstratiile, sustine ca 8 soferi au fost concediati dupa ce au cerut ca orele suplimentare facute sa fie platite si sa aiba parte de asigurare medicala.

Miercuri, Maria Concepcion Candia, in varsta de 39 de ani, s-a alaturat sotului ei s s-a crucificat alaturi de acesta in semn de solidaritate.

Alti 4 soferi sunt in greva foamei de 36 de zile. Unii dintre protestatari sufera de febra, dureri in piept si de stomac.

"Suntem decisi sa nu intrerupem protestul pana cand toti soferii isi primesc slujbele inapoi alaturi de beneficiile cerute" a declarat Villalba. Acesta sustine ca 50 de soferi care au lucrat pentru compania care asigura transportul public cu autobuzul in Asuncion, au lucrat ani de zile fara a-si primi beneficiile.

Liderul companiei a declarat ca doar 5 dintre soferi vor fi reangajati.

 

FULLSCREEN
S-au rastignit in statia de autobuz. Protest extrem al unor soferi din Paraguay
  • /

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO