Ramasitele unei femei au fost gasite ascunse intr-un perete, dupa 30 de ani de la disparitia ei

Ultima actualizare: 20-11-2013 00:10
JoAnn Nichols

JoAnn Nichols a disparut in 1985, la varsta de 55 de an, iar cazul nu a fost inchis pana vinerea aceasta, la 30 de ani de la data disparitiei acesteia.

Ramasitele femeii au fost gasite intr-un container, ascuns dupa un perete fals al beciului, in care aceasta a locuit cu sotul sau, James Nichols.

Personalul unei firme de curatorie a gasit secretul ingrozitor al casei, ramasa nelocuita din decembrie 2012. Se pare ca JoAnn Nichols ar fi murit in urma unei traume suferite la nivelul capului.

Pentru identificarea acesteia, expertii au fost nevoiti sa foloseasca aprentele dentare, fiind vorba practic doar de un schelet. Suspectul principal pare a fi chiar sotul acesteia care a murit, anul trecut, la varsta de 82 de ani.

La momentul disparitiei, acesta a declarat ca si-a vazut pentru ultima oara sotia, in dimineata zilei in care a disparut, inainte de a pleca la slujba.

La un moment dat, acesta a dat chiar si un interviu in care spunea ca a vorbit cu sotia sa in dimineata Craciunului, insa cand a intrebat-o unde se afla, aceasta ar fi inchis.

 

Citeste si: Prabusirea unui mogul trage o intreaga tara in jos. Povestea miliardarului care isi parca Mercedesul in sufragerie

Tara in care soferii pierd opt zile pe an la semafor. Topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume

Romanul care si-a facut o masina cu imprimanta 3D si a atras atentia celor de la Ford. Tehnologia sa va revolutiona industria auto

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO