Drumul care l-a dus catre moarte, reconstituit pas cu pas de autoritati. Ce a facut barbatul gasit carbonizat in masina

27-05-2014 14:03


Final crud in ancheta de la Bistrita-Nasud. Barbatul gasit carbonizat in masina sa a fost identificat. Se numea Mihai Iftimie, avea 62 de ani si esuase in afaceri.

Ramasese singur, dupa ce sotia l-a parasit si s-a mutat la cele doua fiice stabilite in Danemarca. Macinat de esecuri, Iftimie a ales calea unei sinucideri violente, potrivit procurorilor, care au deslusit acest caz intunecat.

Barbatul a fost multi ani patronul unei cabane de la marginea orasului Botosani. In 2007 afacerile au inceput sa ii mearga din ce in ce mai prost, iar omul a fost nevoit sa vanda. Atunci au inceput si problemele acasa. Sotia a decis sa se mute la cele doua fiice gemene stabilite in Danemarca, iar omul a ramas singur.

Mihai Iftimie se ocupa acum de un bar de cartier. Era mai tot timpul abatut, spun apropiatii. Nu-si mai vazuse de un an familia, iar din aceasta cauza ar fi incercat in doua randuri sa-si puna capat zilelor.

In ultimele ore anchetatorii au reusit sa refaca drumul care l-a dus catre moarte. Iftmie a plecat vineri din Botosani cu masina personala. Nimeni nu i-a semnalat de atunci lipsa. O zi mai tarziu, omul de afaceri a fost inregistrat de camerele de supraveghere dintr-o benzinarie din Dej.

Sambata in jurul orei 10 barbatul a ajuns pe o strada din Dej, iar de la benzinaria din zona a cumparat combustibil intr-o canistra. Mai apoi a parcurs 10 kilometri pana in judetul Bistrita Nasaud, unde a ales locul izolat pentru a isi duce planul la bun sfarsit.

Localnicii din comuna Ciceu Mihaiesti au povestit ca au vazut, sambata dupa-amiaza, un barbat strain care rataceste prin zona. In noaptea ce a urmat, mistuit de ganduri negre, omul si-a pus capat zilelor intr-un mod brutal.

Cele doua fiice si sotia sa urmeaza sa soseasca in tara pentru a-i ridica trupul.

Tags: decese, sinucideri,

VIDEO PROTVPLUS.RO