Cadavru carbonizat gasit intr-o masina arsa complet, in Bistrita. Primele indicii sugereaza o executie in stil mafiot

Ultima actualizare: 29-05-2014 07:02

Film de groaza pe un camp din Bistrita Nasaud: un cioban a gasit o masina complet arsa, in care se afla trupul carbonizat al unui barbat.

Primele probe stranse de la locul faptei sugereaza o executie in stil mafiot, dar anchetatorii iau in calcul toate variantele. Problema este ca nu au martori care sa le ofere informatii.

Cand s-a apropiat de masina arsa, ciobanul a incremenit: inauntru era un cadavru carbonizat. Nici n-a stiut ce sa faca mai intai: sa-si alerteze colegii de la stana, ori sa sune la 112.

"Eu eram la stana si nu s-a auzit nicio explozie aici. Cred ca rezervorul era gol", spune ciobanul

Un localnic marturiseste ca masina de pe camp fusese zarita mai devreme de un baiat din sat, insa acesta nu s-a apropiat de ea.

Criminalistii au luat cu greu probe pentru ca autoturismul a ars complet. Au gasit un cutit, dar si o canistra cu benzina, care pot fi indiciile unei crime.

Anchetatorii au apelat la imaginile camerelor de supraveghere de la o benzinarie din zona pentru a identifica autoturismul, ca sa poata ajunge si la datele victimei.

Unii localnici si-au amintit ca in seara dinaintea descoperirii ar fi vazut prin sat un barbat strain, care putea fi chiar victima.

Criminalistii continua cercetarile in acest caz si incearca sa afle ce s-a intamplat in ultimele clipe de viata ale barbatului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO