Poet rus, acuzat de canibalism. "Mi-a plăcut gustul creierului ei"

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
canibal rus, Dmitri Lucin
vk.com

Încă un caz de canibalism îngrozeşte Rusia.

Dmitri Lucin, un poet de 21 de ani din localitatea Valdai, este acuzat că a ucis o femeie după o întâlnire romantică, apoi i-a despicat craniul, i-a mâncat creierul şi i-a băut sângele. Ororile au avut loc pe 8 martie anul acesta, însă abia acum a fost finalizată ancheta.

Potrivit procurorilor ruşi, tânărul a cunoscut-o pe victima sa, cu 23 de ani mai în vârstă, pe reţelele sociale. În seara zilei de 8 martie s-au întâlnit în locuinţa ei din Valdai. La scurt timp a izbucnit o ceartă, în urma căreia bărbatul a ucis-o, lovind-o în cap de 25 de ori cu o sticlă.

El şi-a recunoscut fapta, însă abia ulterior anchetatorii au realizat că omul a tăiat urechile şi sfârcurile femeii după ce a ucis-o. I-a despicat apoi craniul cu un satâr, i-a mărunţit creierul, l-a prăjit în tigaie şi l-a mâncat. „Mi-a plăcut gustul creierul ei, voiam mai mult”, le-a spus el apoi investigatorilor.

Lucin nu s-a mulţumit doar cu atât. A vărsat sângele femeii într-un pahar şi l-a băut. „Aveam nevoie de ceva de băut care să meargă cu mâncarea”, a spus el. Apoi a plecat, furând laptopul victimei şi banii din casă.

Ucigaşul era considerat unul dintre cei mai promiţători tineri poeţi din Rusia şi acum un an primit un premiu prestigios din partea Uniunii Scriitorilor. El a fost declarat sănătos mental de procurori şi riscă închisoarea pe viaţă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO