Obligați să întrețină relații sexuale orale și băgați cu capul în WC. Cum au fost torturați cei doi tineri din Dâmbovița

Ultima actualizare: 13-01-2022 13:31

Apar noi informaţii halucinante după audierea celor cinci indivizi din Târgovişte care i-au sechestrat pe doi tineri, de 19 şi 20 de ani, într-un apartament din oraş.

Unul dintre ei a vorbit cu o fată din Târgovişte, pe Internet care i-ar fi propus să meargă la ea acasă, pentru a întreţine relaţii intime însă în spatele conversației se afla iubitul adolescentei.

Băiatul şi-a rugat un prieten să îl ducă la adresa indicată, însă, când au ajuns la bloc au fost întâmpinați de cinci indivizi, care i-au dus cu forţa în locuinţă, unde i-au legat, bătut şi chinuit toată noaptea.

Investigatorii au găsit în telefoanele unora dintre suspecţi imagini video în care au descoperit scene uluitoare.

Agresorii i-au obligat pe cei doi să se dezbrace şi să întreţină relaţii sexuale orale între ei. Mai mult, unul dintre cei doi tineri a fost băgat cu capul în vasul de WC.

Victimele au fost legate de mâini şi de picioare, bătute şi umilite ore-n şir.

Unii dintre suspecţi i-au furat maşina unuia dintre tineri, iar celuilalt i-au luat cardul bancar şi au mers la un bancomat pentru a-i scoate banii.

Ghinion însă, pe card nu au găsit nicio sumă, dar în schimb camerele de supraveghere le-au surprins operaţiunea, iar imaginile au devenit noi probe în cazul lor.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Sunt cercetaţi penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, pentru furt, lovire sau alte violenţe şi pentru că i-au forţat pe cei doi să întreţină relaţii intime.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO