O femeie din Vrancea, mamă a doi copii, s-a sinucis după ce a aflat că soțul o înșeală. Ce a scris în biletul de adio

Ultima actualizare: 05-01-2022 17:24

O tânără din Vrancea, mamă a doi copii mici, a luat decizia cruntă de a-și pune capăt zilelor, iar apropiații familiei susțin că ea aflase de o relație extraconjugală a soțului ei.

Femeia a lăsat un bilet de adio în care explica motivele care au împins-o spre acest gest extrem. Cunoscuții tinerilor căsătoriți susțin că, în ultima perioadă, aceștia se certau tot mai des.

Aveau împreună doi copii, dar ceva s-a rupt în relația lor.

Femeia de 29 de ani a bănuit că soțul ei o înșeală și a încercat să descopere dovezi. Le-ar fi găsit chiar pe contul de socializare al soțului ei.

A urmat o nouă ceartă, moment în care femeia ar fi luat decizia extremă. A așteptat să rămână singură acasă, a scris un bilet de adio, apoi și-a dus gândul la îndeplinire. Întreaga poveste este acum investigată de polițiști.

Iar cunoscuții familiei sunt îndurerați de tot ce s-a întâmplat.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Țifești din județul Vrancea. Întreaga comunitate a fost șocată la aflarea veștii că femeia de 29 de ani, mama a doi copii, și-a luat viața.

În magazinul în care lucra, colegele au făcut, în memoria ei, un mic altar. Oamenii povestesc cu amărăciune că certurile dintre cei doi soți deveniseră cunoscute în tot satul.

Polițiștii nu au suspiciuni cu privire la cauza morții, iar medicii legiști au stabilit că a fost vorba despre o sinucidere. Femeia a lăsat un bilet de adio în care explica motivele gestului său disperat.

Se pare că soțul ei ar fi avut o relație extraconjugală, iar dovezile ar fi fost afișate pe o rețea de socializare.

Potrivit localnicilor, tânăra care a decis șă-și ia viața provenea dintr-o familie cu șase copii, uniți de tragedia pierderii timpurii a mamei lor. Erau un exemplu de hărnicie, de seriozitate și de solidaritate în satul lor; una dintre surorile ei, însărcinată, a aflat trista veste la spital, unde așteaptă să nască.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO