O tânără de 21 de ani din Franţa și-a tăiat venele într-un apartament din Iași, iar apoi a sunat la 112

Ultima actualizare: 08-01-2022 17:30
politie, crima
Pro TV

O tânără de 21 de ani a fost la un pas de moarte, după ce și-a tăiat venele într-un apartament de lux din Iași. A sunat la 112 după ce a început să se simtă rău, iar polițiștii au găsit-o căzută pe podea, aflată în stare de semiconștiență.

Tânăra, o franțuzoaică de 21 de ani, a încercat să se sinucidă, potrivit BZI. După ce și-a provocat o tăietură, a început să piardă mult sânge și a sunat la 112.

”La data de 05 ianuarie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii Secției 2 Poliție Iași au fost sesizați despre faptul că o tânără are o plagă tăiată la mâna stângă ce sângerează. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au observat tânăra căzută pe sol, aflată în stare de semiconștiență. Polițiștii i-au aplicat un garou pentru oprirea sângerării și i-au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajului medical, care a transportat-o la spital. Deși misiunea a fost una atipică, polițiștii Secției 2 Poliție au intervenit cu promptitudine pentru înlăturarea unor posibile consecințe negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO