O mamă și-a înjunghiat mortal fiul de doi ani și apoi a încercat să se sinucidă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 05 Februarie 2018 22:25
Categorie: Stiri Socante
mama copil

O femeie din SUA a fost arestată după ce şi-a înjunghiat mortal fiul de doi ani şi a încercat să îşi ucidă şi iubitul, ca mai apoi să încerce să se sinucidă prin împușcare.

Nathaly Ramos, în vârstă de 22 de ani, a fost arestată duminică şi a fost acuzată de tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat mortal fiul, Alphonse, în locuinţa lui din Homestead. Ramos a fost transportată la spital în stare critică, dar între timp a fost externata şi se află în penitenciar, fără posibilitatea de a fi eliberată pe cauţiune.

Starea de sănătate a bărbatului nu a fost precizată. Potrivit autorităţilor, partenerul femeii le-a declarat anchetatorilor că s-a trezit din somn cu dureri groaznice, când a realizat că femeia l-a înjunghiat în repetate rânduri.

După aceea, agresoarea l-ar fi urmărit pe bărbat prin casă, având asupra ei un cuţit, înainte să plece atunci când acesta s-a baricadat în baie. Femeia a părăsit fața locului şi a plecat spre casa mamei ei, unde şi-a injungiat fiul în gât, pentru a-l ucide.

Vecinii au declarat că băiețelul locuia într-un complex guvernamental alături de bunica sa, pentru că Ramos era instabilă psihic. "Suferea de o depresie cruntă", a declarat un vecin pentru 7News. De mai multe ori, femeia distribuia pe profilul ei de Facebook postări despre extratereștri şi depresie.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33