O femeie ar fi plătit 2.000 de dolari ca să-și ucidă fostul soț. Cum a reacționat când a aflat verdictul

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Femeie din SUA acuzata de omor
latimes.com

O femeie din Statele Unite a fost găsită vinovată și riscă 25 de ani de închisoare, după ce ar fi plănuit să-și ucidă fostul soț, cu care se afla într-un proces de divorț dur, la sfârșitul căruia ar fi trebuit să îi plătească acestuia 120.000 de dolari.

Instanța a vrut să stabilească dacă Diana Lovejoy, în vârstă de 45 de ani, i-a plătit unui bărbat 2.000 de dolari ca să-l împuște pe fostul soț. Astfel, în 12 decembrie, femeia va afla care va fi verdictul final al instanței, ea fiind acuzată de tentativă de omor.

Când a auzit că a fost găsită vinovată, i s-a făcut rău și a leșinat, informează LA Times. Potrivit reporterior Fox News, la locul incidentului a venit un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri, ea fiind ulterior transportată la spital.

Diana Lovejoy și fostul ei soț au avut parte de un divorț dur, ei luptându-se pe custodia fiului lor cel mic. În cele din urmă, cei doi au obținut custodie comună și au ajuns la înțelegerea ca femeia să îi plătească fostului soț 120.000 de dolari. Plata ar fi trebuit efectuată la în perioada în care acesta a fost împușcat.

„Ea nu dorise nici custodie comună și nici să-i achite respectiva sumă soțului ei”, a spus unul dintre jurați.

Astfel, femeia ar fi plătit un fost pușcaș marin și instructor de infanterie, să se ocupe de această problemă. Pe de altă parte, McDavid a susținut că dacă ar fi vrut să-l împuște mortal pe bărbat, ar fi putut să o facă. Cu toate acestea, glonțul l-a rănit la un braț.

„Am respins povestea lui destul de repede. Se vedea că minte, pentru că unele detalii erau absurde”, a spus un alt jurat.

Un altul a precizat că o informație relevantă a venit din partea unei mătuși a Dianei Lovejoy, care cu un an înainte de incident ar fi întrebat-o dacă știe pe cineva care să-i sperie sau ucidă soțul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO