O bătrână povestește cum a fost la un pas să fie violată de fiul ei, care o bătea frecvent

04-06-2019 16:35

Întâmplare revoltătoare în judeţul Neamţ. Ajunsă la venerabila vârsta de 94 de ani, o biată femeie a trăit coşmarul vieţii sale.

Fiul său, care o teroriza de multă vreme şi o lua la bătaie din orice fleac, acum a încercat să o violeze în casa lor. Biata bătrâna s-a temut că bărbatul chiar o va omorî. S-a rugat de el să aibă milă şi a reuşit să scape cu fugă, nici ea nu ştie cum. Individul de 65 de ani a fost arestat.

Bătrâna şi fiul său locuiesc în oraşul Roznov. De doi ani, bărbatul a rămas văduv şi vecinii spun că, de atunci, a început să bea tot mai mult şi să îşi terorizeze mama. Ultimul atac era cât pe ce să se transforme într-un viol.

„M-a bătut şi să mă violeze. M-a pus să mă dezbrac cu pielea şi eu nu am vrut şi m-am luptat cu el. Nu ştiu cum am scăpat. L-am rugat să nu mă omoare, să nu mă dea în canal. I-am zis să se gândească la Dumnezeu că sunt bătrână şi a zis că el e Dumnezeu”, a povestit femeia.

Bătrâna de 94 de ani a reuşit cu greu să scape de fiul său şi s-a refugiat, disperată, la o vecină!

„A zis că o omoară. Era foarte speriată desculţa şi în fusta în picioarele goale şi a zis că o omoară. Am stat de la 10 jumate până la 4 noaptea.”

Individul este acum după gratii. Este cercetat pentru tentativă de viol şi după ce a fost reţinut pentru 24 de ore a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul poate fi condamnat la 7 ani de închisoare.

 

Tags: viol, mama, fiu, neamt,


VIDEO PROTVPLUS.RO