O batrana care era internata intr-un azil a fost gasita moarta in propriul apartament. Vecina: "Nu si-a mai facut insulina"


Ultimul update: Sambata 05 August 2017 22:35
Data publicarii: Marti 01 August 2017 08:07
Categorie: Stiri Socante

Copiii au internat-o intr-un azil, impreuna cu sotul, dar a fost gasita fara viata in apartamentul ei.

Este povestea unei femei din Targoviste, in varsta de 75 de ani, care s-ar fi intors acasa, dar nimeni nu a stiut. Anchetatorii au deschis in acest caz un dosar penal de moarte suspecta.

Femeia in varsta de 75 de ani, pensionara, are patru copii si a locuit impreuna cu sotul ei intr-un bloc din Targoviste. Locatarii spun ca batranii au fost dusi intr-un azil in urma cu mai mult timp. Cand au simtit ca din apartamentul oamenilor, situat la etajul noua, vine un miros puternic, vecinii au dat alarma.

Administratorul blocului: "Copiii au dus-o la azil. Ea a fugit de acolo si a venit acasa. Cred ca mamaia a vrut sa moara in patul ei."

Cand au intrat in locuinta, au gasit-o pe femeie fara suflare.

Vecina: "De o luna de zile n-am mai vazut-o. Mergea la cumparaturi si statea pe banca. Ne-am facut probleme, ca vecini suntem din '77 in bloc aici. Nu si-a mai facut insulina si a murit, automat a facut coma."

Politistii au deschis in acest caz un dosar penal pentru moarte suspecta. Urmeaza ca dupa ce medicii legisti vor face autopsia cadavrului sa se afle cu exactitate din ce cauza s-a produs decesul.