Motivul tulburator pentru care aceasta mama si-a pozat copiii langa sicriul tatalui mort. "Poate ajuta pe cineva"

Ultima actualizare: 17-09-2015 03:23
Eva Holland

Nu este niciodata usor cand un copil isi pierde tatal si acesta si motivul pentru care gestul unei femei din Statele Unite este considerat de-a dreptul socant.

Nu numai ca si-a luat cei doi copii sa-si vada tatal mort, ci le-a si facut poza langa sicriul descoperit, pe care a pus-o ulterior pe Facebook si Instagram.

Eva Holland, din Cincinnati, SUA, a facut asta cu un scop foarte important - acela de a demonstra efectul dependentei de droguri, relateaza The Sun.

Alaturi de imaginea foarte puternica cu Mike, sotul decedat, femeia a scris: "Stiu ca aceasta fotografie o sa provoace repulsie sau chiar soc multora, insa motivul principal pentru care am facut asta este acela de a arata adevarul crud despre dependenta de droguri. Daca nu decizi sa te recuperezi, aceasta e singura cale de iesire. Niciun parinte nu ar trebui sa-si ingroape copilul, cum niciun copil la fel de mic ca ai mei nu ar trebui sa-si ingroape parintele.

... O sa spuneti ca niciodata nu o sa vi se intample asta, dar, ghiciti, si Mike a crezut la fel. Am fost impreuna 11 ani. Am fost cu el inainte ca totul sa inceapa. Nu si-a imaginat ca viata lui va lua o astfel de turnura. Odata a fost fericit si plin de viata.

A fost un fiu extraordinar, frate, prieten si, cel mai important, un tata grozav. A iubit copiii acestia mai mult decat orice in lume...

Ne-a iubit atat de mult incat anul trecut s-a dus la dezintoxicare. S-a intors inainte de Craciun un om complet nou. Si-a regasit pofta de a trai si scopul in viata, zambetul fermecator. A fost bine o perioada, dar acum cateva luni a inceputul totul, cu o singura pastila pentru durere de dinti, care, inevitabil, l-a intors pe drumul dependentei.

A spus ca se poate descurca, dar s-a inselat. Miercurea trecuta si-a dat ultima suflare. Tatal copiilor mei, omul pe care l-am iubit inca de cand eram un copil, fiul extraordinar, a pierdut batalia. Am simtit nevoia sa impartasesc povestea mea in caz ca ii este de folos cuiva".

Imaginea tulburatoare si povestea emotionanta a fost distribuita de mii de ori pe Facebook, iar Eva a primit nenumarate mesaje de sustinere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO